Agenda

Cirkel van Creatie

Start: vrijdag 14 januari 2022

Het leven is één grote continue creatie. Ook wij zijn, bewust of onbewust, continue in een creërend proces in ons leven. Hoe bewust ben jij van wat je creëert en wat je eigenlijk wilt creëren?
In deze cyclus van 7 bijeenkomsten gaan we onze eigen creatieve energie weer of nog dieper wakker maken. 
We werken vanuit de basis van het medicijnwiel, een heel oud instrument van de oorspronkelijke bewoners van de aarde om te kijken waar je bent in je leven en/of wat je tegenhoudt in je leven. 
We werken met de prachtige teaching van de primal powers of Life, de 5 natuurlijke wetten van het leven, ook wel de 5 vingers van Great Spirit genoemd. Deze teaching gaat ons helpen om positieve verandering te brengen in onze creaties en de natuurlijke flow van onze creatieve energie te volgen.
En natuurlijk ontdekken en spelen we met verschillende (natuurlijke) materialen, met klank en onze stem en met meditatie om onszelf terug te brengen in onze cirkel van creatie.
Je gaat ontdekken hoe jouw creatieve energie wil stromen, wat jij wil neerzetten in je leven, wat je nog tegenhoudt. Iedereen die voelt dat zijn/haar creatieve energie weer of dieper mag stromen is welkom. Ervaring met creatief uiten is niet nodig.

Data: vrijdag 14 en 28 januari, 11 februari, 4 en 18 maart, 1 en 15 april 2022 van 10:15 tot 12:30 uur

Investering: €35,- per ochtend, €245,- voor de gehele cyclus inclusief materialen en thee (betalen in termijnen is mogelijk). De eerst bijeenkomst kan als losse kennismakingsles worden gevolgd waarna je bepaald of je mee gaat doen.
Er is ruimte voor 3 – 5 deelnemers.

Happy vanuit je Essentie: Medicijnwiel, deel 1

We leven in een maatschappij waarin we worden geleefd: door werk, gezin, landelijke maatregelen, wat anderen van je verwachten, lockdowns, duizenden gedachten, huishouden, etc. Sta je er wel een bij stil wie jij eigenlijk bent in dit geheel. Wat zijn jouw dromen en verlangens, hoe zou jij eigenlijk je leven willen inrichten en leven, waar voel jij die sprankeling in jezelf die je laat weten dat je doet wat echt bij jou past? Voel je je happy en verbonden met je essentie?

In deze training gaan we ontdekken waar we staan op het medicijnwiel of levenswiel, of we werkelijk onze eigen plek innemen en onze essentie leven. Moeten we het allemaal alleen doen of is er support? Wat houdt ons tegen om te kiezen voor wat er in ons hart leeft en hoe kunnen we onze belemmeringen omzetten in krachten?

We werken in deze training met teachings van Blackbear over het medicijnwiel. We maken een diepere verbinding met onszelf, met onze essentie en leren weer in harmonie te leven met de natuurlijke wetten van het leven. We leren de basis van het medicijnwiel kennen en hoe dit ons kan supporten in ons dagelijks leven. Naast de groepsbijeenkomsten zijn er 3 individuele sessies bij inbegrepen. Dit helpt de teaching nog dieper te integeren in jouw persoonlijk proces en geeft ruimte voor heling op diepere lagen in jezelf, zodat je optimaal kunt groeien in deze training.

Voor wie:  vrouwen met een verlangen om vanuit een diepere verbinding met hun essentie te leven. (min. 3 en max. 6 deelnemers).
Wanneer:  neme contact op voor nieuwe data
Waar: Bayarmaa te Alkmaar
Individuele sessies: in overleg
Investering: €785,-

Meditatie- en Healingcyclus :
Herstel je Oorspronkelijke Verbinding
Start 14 september 2021!

Wil je in verbinding zijn met het Licht van jouw Hart en jouw Waarheid, dan is het essentieel om je Oorspronkelijke Verbinding te herstellen.

In deze meditatie- en healingcyclus gaan we in 8 ochtenden een prachtig ritueel leren om je eigen Oorspronkelijke Verbinding met Moeder Aarde, met Spirit en met je eigen Hart te herstellen. 
Je leert: hoe je jezelf op een gezonde manier voedt met voldoende energie, hoe je je eigen energie schoonmaakt en schoon houdt, hoe je in je neutraliteit en eigen Licht kunt blijven mbv de kristalenergie, je ontmoet je krachtdier en leert een prachtige prayer om in je eigen kracht en beauty te Zijn. We maken ook  een mooie reis van rups naar vlinder om een gedragspatroon waar we eigenlijk helemaal klaar mee zijn gedag te zeggen en onze eigen vleugels uit te slaan.

In deze cyclus ga je echt een persoonlijk healing- en groeiproces aan met jezelf.

Wanneer: dinsdagochtend van 9:30 – 11:45 uur op 14 en 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november , 7 en 21 december 2021.
Waar: Bayarmaa in Alkmaar.
Investering: 8 lessen à €20,- , totaal €160,-. Het is mogelijk de eerste les los als kennismaking te volgen en daarna te besluiten of je de gehele cyclus wilt doen. Het is mogelijk in termijnen te betalen.


Kindermeditatiecursus: 
Bomenkracht!
Start 21 september 2021!

Hoe leer je je kind om vol vertrouwen op eigen benen te staan?
In deze praktische meditatie en doe cursus leren de kinderen de kracht en kwaliteiten van de boom kennen. We gaan het bos in om de bomen te ervaren. We leren oefeningen die je thuis kunt doen om jezelf op te laden met de energie van de boom, zodat je in je eigen rust, vertrouwen en kracht terug komt. Ieder kind maakt zijn eigen kracht stok, die hem zal helpen makkelijk terug te komen bij de energie van de boom. We ontdekken ook wat de boom ons kan leren over wat er met je gebeurt als je ruzie hebt met een vriendje, als het druk is in de klas of als je lastige sommen moet maken. Hoe blijf je in je eigen kracht staan?

Voor wie:  voor kinderen van 8-10 jaar.
Wanneer:  6 Dinsdagmiddagen van 15:15 tot 16:45 uur, op 21 en 28 september, 5, 12 en 26 oktober en 2 november
Waar: Bayarmaa te Alkmaar en minimaal eenmaal in het bos.
Voor de ouders:
Individuele kennismaking samen met je kind voor de start van de cursus.
Een ouderavond op dinsdag 5 oktober van 20:00 tot 21:30 uur.
Investering: €140,- , inclusief kennismaking, ouderavond en materiaal voor de krachtstok.


The Rhythm of your Drum

Niets is zo mooi als de pure oerklank van de drum, van jouw eigen gemaakte drum…… , verbonden met de hartslag van moeder Aarde, verbonden met jouw hartslag, brengt de drum je met haar klanken terug bij jezelf.

Op deze dag maak je verbinding met de boom en het dier die met jouw drum verbonden zijn en ga je vanuit je hartsverbinding je eigen drum bouwen.
Twee dagen later komen we weer samen om de drums met een ritueel in te wijden zodat ze helemaal verbonden is met jouw energie en de vier windrichtingen en elementen.
Een prachtige workshop om

Voor wie: Voor volwassenen
Wanneer: neem contact op voor volgende data
Waar: Alkmaar of omgeving
Investering: €180,- inclusief benodigd materiaal, afhankelijk van keuze materiaal komt er nog €10,- euro bij.


Bayarmaa
Een plek die je inspireert te groeien naar een vruchtbaar, vreugdevol en vervuld leven