Ervaringen

Ervaringen meditatiecyclus:

Bij Suzanne een heerlijke bijzondere tijd gehad met de cursus Zorg en Aandacht voor jezelf .
Ik wilde graag handvatten leren om te kunnen mediteren en die heb ik in deze periode ervaren en vandaaruit kan ik deze thuis goed toe passen. Tijdens de ochtenden werd ik wekelijks liefdevol en warm ontvangen en kwam ik geheel op mijn gemak tot rust.
Een nieuwe stroming als leidraad om Zorg en Aandacht aan mij zelf te geven, wat ik als heel waardevol meeneem in mijn leven. Dankjewel Suzanne!
Liefs AnneMieke, Alkmaar

Het is elke keer weer een feestje, met wat ik ook tegen kom op mijn (innerlijke) reis, om samen te Zijn met Suzanne. Haar gevoel voor nuance, aangeven in details, ervaar ik als het strelen van mijn hart. En erg fijn en effectief is haar zicht op het geheel waar ik mij op zo’n moment in bevindt / deel van uit maak.

Ik voel me na elk samenzijn intenser geïnspireerd om met Zorg en Aandacht voor Mijzelf, de Cirkel van het Leven te leven. Dit zijn tevens de woorden die zij gaf aan twee meditatiecycli waar ik aan deelnam.
En zo heb ik mogen voelen en ervaren, dat gegrond in verbinding zijn met Het Licht en De Liefde die is en die wij allemaal zijn, werkelijk waar ‘A Gift’ is. Dankbaar dat ik samen met Suzanne op reis mag zijn.

In liefde Yvonne, Heiloo