Meditatiecyclus

Groei- en Healingcyclus :
Herstel je Oorspronkelijke Verbinding
Start 5 maart 2021!

Wil je in verbinding zijn met het Licht van jouw Hart en jouw Waarheid, dan is het essentieel om je Oorspronkelijke Verbinding te herstellen.

In deze groei- en healingcyclus gaan we in 9 ochtenden een prachtig ritueel leren om je eigen Oorspronkelijke Verbinding met Moeder Aarde, met Spirit en met je eigen Hart te herstellen. 
Je leert: hoe je jezelf op een gezonde manier voedt met voldoende energie, hoe je je eigen energie schoonmaakt en schoon houdt, hoe je in je neutraliteit en eigen Licht kunt blijven mbv de kristalenergie, je ontmoet je krachtdier en leert een prachtige prayer om in je eigen kracht en beauty te Zijn. We maken ook  een mooie reis van rups naar vlinder om een gedragspatroon waar we eigenlijk helemaal klaar mee zijn gedag te zeggen en onze eigen vleugels uit te slaan.

In tegenstelling tot de losse meditatie-ochtend ga je hier echt een persoonlijk healing- en groeiproces aan met jezelf.

Wanneer: vrijdagochtend van 9:30 – 11:45 uur op 5, 12, 19 en 26 maart, 9, 16 en 23 april en 21 en 28 mei 2021.
Waar: Bayarmaa in Alkmaar.
Kosten: 9 lessen à €20,- , totaal €180,-. Het is mogelijk de eerste les los als kennismaking te volgen en daarna te besluiten of je de gehele cyclus wilt doen. Het is mogelijk in termijnen te betalen.

 

Kindermeditatiecursus: 
Bomenkracht!
Start 15 april 2021!

Hoe leer je je kind om vol vertrouwen op eigen benen te staan?
In deze praktische meditatie en doe cursus leren de kinderen de kracht en kwaliteiten van de boom kennen. We gaan het bos in om de bomen te ervaren. We leren oefeningen die je thuis kunt doen om jezelf op te laden met de energie van de boom, zodat je in je eigen rust, vertrouwen en kracht terug komt. Ieder kind maakt zijn eigen kracht stok, die hem zal helpen makkelijk terug te komen bij de energie van de boom. We ontdekken ook wat de boom ons kan leren over wat er met je gebeurt als je ruzie hebt met een vriendje, als het druk is in de klas of als je lastige sommen moet maken. Hoe blijf je in je eigen kracht staan?

Voor wie:  voor kinderen van 9-12 jaar.
Wanneer:  6 Donderdagmiddagen van 15:00 tot 16:45 uur, op 15 en 22 april, 20 en 27 mei, 3 en 10 juni 2021.
Waar: Bayarmaa te Alkmaar en minimaal eenmaal in het bos.
Voor de ouders:
Individuele kennismaking samen met je kind voor de start van de cursus.
Een ouderavond op dinsdag 25 mei van 20:00 tot 21:30 uur.
Kosten: €140,- , inclusief kennismaking, ouderavond en materiaal voor de krachtstok.


Losse Meditatie-ochtenden

Elke eerste dinsdagochtend van de maand (uitgezonderd schoolvakanties) kun je deelnemen aan een losse meditatie ochtend met wisselend thema, gebaseerd op de teachings van de Seven Sisters. Het is een fijn moment om even helemaal bij jezelf te komen en jezelf op te laden. Je ontvangt nieuwe inzichten waar je mee verder kunt. We scheppen een fijne verbinding met elkaar en je kan er helemaal zijn met wat er op moment voor jou is en speelt. 

Wanneer:  dinsdagochtend van 9:30 – 11:45 uur op 2 maart, 6 april, 11 mei, 1 juni en 6 juli 2021.
Waar:  Bayarmaa, Daalmeerpad 46 te Alkmaar.
Kosten: €20,- per ochtend.


Ouder-Kind workshop: Maak je eigen Drum

Hoe bijzonder is het om echt je eigen sjamanendrum te bouwen?
De drum is verbonden met het ritme van je Hart en met het ritme van de Aarde. Het bespelen van de drum helpt je helemaal terug te komen bij jezelf, in je eigen flow.
Op deze dag bouwt ieder kind onder begeleiding van Suzanne en zijn eigen ouder/verzorger zijn eigen drum.
We gebruiken hiervoor een houten ring en een dierenhuid. Jouw drum is dus verbonden met de energie van de boom en van het dier. Je maakt ook je eigen drumstok. Wanneer we de drum gemaakt hebben, moet hij drogen. Twee dagen later komen we weer samen om de drums met een ritueel in te wijden zodat hij helemaal verbonden is met jouw energie en de vier elementen.
Een prachtige workshop om samen met je kind te doen en te zien hoe je kind al werkende in zijn kracht komt en leert zijn eigen hobbels in het maakproces te overwinnen. Dit is een drum voor het leven.
We sluiten de workshop samen zingend en drummend af.

Voor wie: Voor kinderen in de leeftijd van 9 – 13 jaar met hun eigen ouder of verzorger.
Wanneer: Vrijdag 30 april van 9:30 tot ongeveer 16:00 uur. En zondag 2 mei van 14:00 tot 16:00 uur.
Waar: Alkmaar of omgeving, precieze locatie wordt nog bekend.
Kosten: €150,-, inclusief benodigd materiaal.


Bayarmaa
Een plek die je inspireert te groeien naar een vruchtbaar, vreugdevol en vervuld leven