Visie

Een leven van vervulling ervaar je als je in overeenstemming leeft met de natuurlijke wetten die hier op aarde gelden. Als je daarmee in harmonie leeft stroomt je leven, je zet jezelf in vanuit de waarheid van je hart, je voelt je vervult en je ervaart een wezenlijke zingeving in de dingen die je doet.
Dat is waar we als mens naar op zoek zijn.

We zijn daar van verwijderd geraakt doordat we in onze maatschappij niet meer opgroeien met de wijsheid hoe we in harmonie met natuurlijke wetten kunnen leven. We zijn daarvan losgekomen, we hebben ons daarvan afgescheiden. We leven, vaak zonder het te beseffen, tegen deze natuurlijke wetten in en dat brengt ons de nodige problemen in ons dagelijks leven.

De natuurvolkeren, zoals de oude native americans, hebben deze wijsheid, hoe in harmonie met de natuurlijke wetten van de aarde te leven, van generatie op generatie mondeling aan elkaar doorgegeven.
En ondanks dat deze teachings vaak al duizenden jaren oud zijn, zijn ze nog steeds actueel.
De natuurlijke wetten op aarde veranderen niet.
En de problemen die je ervaart als je ertegen in probeert te leven, ook al is dat onbewust omdat je niet beter weet door de maatschappij waar je in opgegroeid bent, zijn in de kern van dezelfde aard als in vroegere tijden.
En dat is wat deze teachings zo rijk maakt. In al hun eenvoud dringen ze zo diep in de kern door van issues waar wij als hedendaagse mens tegenaan lopen dat het de weg opent voor innerlijke transformatie. Laag, na laag, na laag.
En zo kom je steeds dichter bij je Oorspronkelijke zelf, je Essentie, wie je wezenlijk bent.
En als je dat weer kan voelen dan kun je een leven van vervulling gaan leven. Dan her-inner je je weer wie je bent en wat je hier komt doen.
Gezondheidsklachten op fysiek, psychisch en emotioneel vlak zullen afnemen en oplossen. Zij zijn de signalen dat je los bent gekomen van het leven in harmonie met de natuurlijke wetten.

Wil jij die reis in jezelf aangaan?
Om stappen te zetten naar een leven van gezondheid en vervulling?

Kijk rustig op de site rond.
Voel je je geïnspireerd, geraakt, resoneert het met jou?
Neem vrijblijvend contact op bij vragen, voor informatie of het maken van een afspraak.
Je bent van harte welkom. Ik reis graag een stukje met je mee op je pad.